Onze werkwijze
Uw aanwezigheid op het internet

1. Kennismaking

Vertel ons over uw onderneming

Uw onderneming is nog niet genoeg aanwezig op internet? Wij kunnen u hierbij verder helpen.

In een eerste kennismakings- gesprek zullen wij alle aspecten van het internet met u bespreken die uw onderneming meer kansen biedt.

Samen met onze internetmanager beslist u welke producten van Qapsul media het best bij uw onderneming passen.

Bent u overtuigd van ons concept en kiest u ervoor om met ons in zee te gaan dan schakelen we onze Media adviseur in.

2. Overleg

Uw bedrijf in kaart brengen

De Media adviseur werkt samen met u een totaalconcept uit van uw nieuwe website. Zo weten wij zeker dat uw voorstel 1 op 1 overgenomen wordt.

U profiteert van onze internet ervaringen die direct toegepast kunnen worden op uw onderneming.

In deze fase wordt het gebruikte beeld- en tekstmateriaal voor de website bepaald. Heeft u iets niet voorhanden dan zal onze media adviseur samen met u dit invullen.

3. Design

Uw wensen in beeld en concept

Na uw media advies zullen wij starten met een ontwerp gericht op uw concept. De webdesigner zal tevens uw aanspreekpunt zijn tijdens uw ondernemers traject.

De webdesigner zal uw kennis meenemen en advies geven m.b.t. de website. Zo ontwikkelt zich een doelgroep gerichte website die uw onderneming optimaal vertegenwoordigd.

Uw aanspreekpunt zal beschikbaar zijn voor al uw vragen, aanpassings- en online wensen. De kwaliteit zal hierdoor gewaarborgd worden.

Bent u tevreden met het design dan zal een programmeur starten met het maken van de website. Er zal nog een laatste keer met u worden nagegaan of de website naar uw wensen is gemaakt.

4. Uw internet deelname

Full service aanwezigheid

Na de laatste goedkeuring door u gaat uw nieuwe website online. Wij stellen daarbij een optimale technische ondersteuning ter beschikking en zorgen ervoor dat u bij zoekmachines zoals Google goed gevonden wordt.

Full-Service.
Uw persoonlijke website aanspreekpunt en ons supportteam zullen u tijdens uw ondernemersschap permanent bijstaan voor vragen, advies of aanpassingen.

Uw website actueel.
Aan de hand van uw service pakket onderhouden wij uw website zodat u zich daar geen zorgen om hoeft te maken. Met onze eigen website editor (CMS) heeft u natuurlijk zelf de mogelijkheid de inhoud aan te passen wanneer u maar wilt.

Zekerheid van uw website
De hosting van uw website gebeurt op onze eigen servers die permanent uw toegankelijkheid garanderen. Wij backuppen uw website ook nog eens voor top zekerheid.

Voor meer informatie kunt u terecht bij onze salesafdeling ยป